KOSGEB Hibe Destekleri Süreç Danışmanlığı (Ücretsiz)

Talip Tezcan Türedi
4 dakika
KOSGEB Hibe Destekleri Süreç Danışmanlığı (Ücretsiz)

Bir umutla desteklere başvuran fakat proje yazımında yapılan hatalardan dolayı birçok işletme boşa zaman harcayıp, motivasyonunu kaybedebiliyor. Ayrıca KOSGEB'in hassasiyetlerini doğru analiz edilmeyen onlarca işletmenin başarsızlıkla sonuçlanan projelerine her geçen gün daha da fazla şahit oluyoruz. Benzer bir durum yaşamak istemeyen yeni girişimci veya işletmeyi, sınırlı bir süre geçerli olacak Ücretsiz KOSGEB Hibe Destek danışmanlık hizmetinden faydalanmaya çağırıyoruz! Sınırlı bir süre geçerli olacak bu çok değerli hizmetten faydalanmak için buraya tıklayıp form bırakmanız yeterli!

Merhaba, ben Talip Tezcan Türedi.

2018 yılından bu yana KOBİ’lerin devlet destekleri ve hibe programlarından faydalanabilmesi için çalışmalar gerçekleştiriyorum. İş ve yönetim sektöründe, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından verilen KOBİ Danışmanı (Seviye 6) Ulusal Yeterlilik belgesine sahip ilk danışmanlardanım. Şu zamana kadar 70’e yakın farklı KOSGEB müdürlüğüne başvuruda bulunduğum toplamda 250’den fazla onaylı projem var. Girişimcilik ve AR-GE konularında hayata geçirdiğim bu projeler çeşitli ödüllere layık görüldü ve başarılı yatırımlar almaya hak kazandı.

KOSGEB’in sıklıkla çağrıya çıktığı Girişimcilik, AR-GE ve İnovasyon, Yurtdışı Pazar Desteği, KOBİ Gel ve Tekno Yatırım teşvikleri özelinde projeler yazıyor, işletmelerin hibe destek programlarından en kısa sürede faydalanabilmesi için çalışıyorum. KOSGEB üzerinden yüzlerce proje geçirmiş uzman arkadaşlarımız ile üç adımda girişiminizi inceliyor ve sizi doğru noktaya yönlendirme çalışıyoruz.

  1. Mevcut durum analizi
  2. Proje başvuru süreci
  3. Doğru teşvik

İşletmeniz özelinde faydalanabileceğiniz destek programlarından kısaca bahsetmek gerekirse;

  1. KOSGEB Girişimcilik Projeleri: İleri girişimcilik programı kapsamında imalat ve yüksek teknoloji teşvikleri bulunmaktadır. Yazılım alanında son 3 yıl içerisinde vergi levhası olmayan yeni girişimcilere yöneliktir. Hibe desteği 160.000 TL’den 365.000 TL’ye kadar uzanmaktadır.
  2. KOSGEB Yurtdışı Pazar Desteği Programı: İmalatçı veya ticaret firmalarına yöneliktir. En az 2 yıllık bilançosu ve marka tescil belgesisine sahip olan firmalar başvurabilir. Toplam hibe desteği 300.000 TL'dir.
  3. KOSGEB AR-GE İnovasyon Destek Programı: Piyasada olmayan veya olan ürünlerden çeşitli yönleri ile farklılaşan ürün geliştirme çalışmalarına yönelik bir teşvik programıdır. 750.000 TL’ye kadar destek verilmektedir.
  4. KOSGEB İş Birliği Programı: Faaliyet gösterilen sektöre göre 2-5 arasında firmanın bir araya gelerek iş birliği halinde ürün geliştirme ve seri üretime geçebilmelerine yönelik projelendirilir. 2.000.000 TL hibe, 4.000.000 TL faizsiz kredi olmak üzere toplam 6.000.0000 TL’ye kadar destek çıkabilmektedir.

Sağlıkla kalın.