Mikro Genel Muhasebe Entegrasyonlu TORK CRM Hizmet Detayları

TORK
6 dakika
Mikro Genel Muhasebe Entegrasyonlu TORK CRM Hizmet Detayları

İş hayatının değişen dinamiklerine uygun olarak yenilenmeye, gelişmeye ve günlük faaliyetlerinize katma değer sağlayacak yeni özellikleri TORK'a kazandırmaya devam ediyoruz.

Çok sık talep aldığımız CRM entegreli Genel Muhasebe servisinin ilkini Mikro Yazılım ile gerçekleştirdik. Devam eden süreçte Logo, ETA, Vega ve Zirve gibi programlar içinde çalışmalar gerçekleştireceğiz.

Entegrasyonun işinize sağlayacağı avantajları aşağıda başlıklar sunmaya çalıştık. Keyifli okumalar!

TORK-Mikro Genel Muhasebe Entegrasyonu Nasıl Sağlanıyor?

Entegrasyon, Mikro veri tabanına ve TORK sunucusuna (bulut veya yerel) ulaşabilen ve sürekli çalışan bir servis ile sağlanıyor. İşlemler, SSL destekli servis üzerinden minimum 1 saat aralıkla iletişim kurabiliyor.

TORK CRM ile Mikro Genel Muhasebe Arasında Ne Tür Bir Entegrasyon Var?

Her iki program arasında Müşteri ve Ürün (Stok Kartı) seviyesinde iki yönlü işleyen bir entegrasyon bulunuyor. Yeni bir müşteri kaydı veya ürün/stok kartı, Mikro'da veya TORK'ta açıldığında her iki uygulama yeni işlemi kendi sisteminde görebiliyor. Bir programda yer alan bir bilgi veya işlem, diğer uygulamada da rahatlıkla takip edilebiliyor. Ayrıca sipariş süreci tamamlanan bir satışın fatura işlemleri ve muhasebesel süreçleri direkt Mikro'ya aktarılabiliyor.

Entegrasyon Şirkete Ne Fayda Sağlar?

CRM faaliyetlerini kullanıcı dostu bir arayüzde uçta uca yönetmek isteyen, ancak Genel Muhasebe süreçlerinde Mikro'dan vazgeçemeyen (bir veya birden fazla sebebe bağlı olarak) işletmelerin bu hizmetten büyük oranda fayda sağladığına şahit olduk. Ayrıca iç/dış paydaşlar (bayi veya çalışan) üzerinden rapor alma/oluşturma süreçlerinde problem yaşayan çoğu şirket, servisin sağladığı rapor altyapısı sayesinde kimseye bağımlı olmadan saniyeler içerisinde rapor oluşturabiliyor.

Muhasebe ve CRM Faaliyetlerinde Veri Odaklı Çalışın

Entegrasyon, CRM süreçlerini (teklif, sipariş, iş takibi, takvim, onay süreçleri, yetkilendirme, formlar vb.) uçtan uca çözmekle kalmaz, Kuadron’un SQL tabanlı geliştirdiği raporlama aracı Reportql ile Mikro'da yer alan tüm verilerin rapor alma süreçlerine de katkı sağlar. Reportql, şirkette raporlama konusunda yaşanan tüm sorunları çözüme kavuşturur. Şirketler, rapor alma veya oluşturma adımlarında herhangi bir bayi veya uzmana ihtiyaç duymadan veriye odaklı çalışmaya ve strateji geliştirmeye hemen başlar. Çalışanlar, hem satış hem de muhasebe verisine masaüstü veya mobil cihazlar üzerinden her an her yerden erişim imkanı sağlar. Raporlar tablo, pivot, grafik veya e-posta raporları olarak oluşturulabilir. Zaman ayarlı raporlar ile istediğiniz kişilere, istediğiniz zamanda raporların otomatik olarak gönderilmesini sağlayabilirsiniz.

Şirket TORK CRM ile En Çok Hangi İşlerde Fayda Sağlar?

TORK CRM'in sahip olduğu yetenekler ile şirketler, müşteri veya ürün bazında kullanıcı yetkilendirmesi, teklif/sipariş onay süreçleri, teklifleri sistem üzerinden müşteriye gönderme, teklife gelen onay ve revize süreçlerini TORK üzerinden rahatlıkla takip edebilirler. Mikro'da yer alan müşteri ve ürün kalemleri anlık olarak TORK'ta görüntülenebildiği için yurtiçi veya yurtdışı satış ekibi, TORK CRM ile birlikte profesyonel bir satış yönetimine (teklif gönderme, teklif onay süreçleri, müşteri siparişi yönetimi, aktivite ve görev yönetimi, takvim, anlık stok kontrolü, rezerv stok, kritik stok vb.) kavuşmuş olur.

Genel Muhasebe Süreçlerinde Şirketler En Çok Hangi İşlerde Fayda Sağlar?

Muhasebe programı değişmediği için genel muhasebe süreçlerinde herhangi bir değişiklik olmaz. (fatura, cari hesap takibi, beyanname vb.) Bazı firmalar yıllardır kullandıkları muhasebe programının değişmesine pek sıcak bakmaz. Bunu anlayışla karşılamak lazım. Ancak dijital dönüşüm, şirketin geleceği açısından bazı değişiklikleri mecbur kılıyor. Değişimin bir şekilde başlaması ve tabana yayılması gerektiği bilincinde olan şirketler, dijital dönüşümün öncelikli olarak CRM (satış) tarafında başlaması gerektiği noktasında hem fikir. TORK, satışın verimliliğini arttırmaya yönelik birçok özellik barındırdığı için daha çok teklifin siparişe, siparişlerinde Mikro üzerinden faturaya dönüştürülmesine katkı sağlar. Muhasebe birimi satış, sipariş, KDV, cari, stok, borç/alacak, gelir/gider ve nakit akışı gibi ihtiyaç duyduğu onlarca raporu, Mikro ve TORK veri tabanı üzerinden kolayca Reportql üzerinden listeleyebildiği için, kendi iş süreçlerinde de ister istemez verimlilik artışı sağlamış olur.

Sizde iş süreçlerinizde Mikro Genel Muhasebe entegrasyonlu TORK CRM hizmetinden faydalanmak istiyorsanız, form doldurarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Şimdi TORK CRM'i ücretsiz denemek için kayıt olmaya gerek yok! Burada yer alan linki ve aşağıdaki kullanıcı adı ve şifreyi kullanarak TORK’un deneme hesabına anında giriş sağlayabilirsiniz!

Kullanıcı Adı: demo@torkapp.com

Şifre: 123

Sağlıklı günler!