Dijital dönüşüm, hemen şimdi!

TORK
4 dakika
Dijital dönüşüm, hemen şimdi!

Dijital dönüşüm veya e-Dönüşüm, firmaların son yıllarda en çok üzerinde durduğu kavramlar arasında bulunuyor. Özellikle de koronavirüs (Covid-19) sürecinde e-Dönüşüm sistemlerinin önemi bir kez daha gözler önüne serildi. Karantina günlerinde firmalara işlerini yürütmeleri için katkı sunan e-Dönüşüm artık kaçınılmaz hale geldi. Firmalar, 1 Temmuz 2020 itibariyle e-Dönüşüm süreçlerini tamamlamak zorunda. Dijital dönüşüm konusunda hala kararsız olan veya sistemin karmaşıklığından endişe duyan firmalara rehber olabilecek bilgileri derledik.

İhtiyaçlarınıza odaklanan çözümler

Pandemi sürecinde firmalar için bazı zorluklarla birlikte fırsatlar da belirdi. Dijital dönüşüme daha hızlı entegre olmak için firmaların öncelikle bu alandaki ihtiyaçlarına odaklanması gerekiyor. Yazılım endüstrisinin sunduğu alternatif çözümler, ihtiyaçların belirlenmesine ve çözülmesine destek sağlayabilir. Firmaların sistemlerine kolayca entegre olabilen TORK gibi yazılım araçları kısa sürede pratik çözümler sunar. Direkt ihtiyaçlara odaklanan programlar sayesinde firmalar, bulut tabanlı teknolojiler ile dijital dönüşüm noktasında kısa zamanda avantajlı konuma geliyor. Ayrıca, uzaktan çalışma modeli ve muhasebe sistemleri konusunda da alternatif çözümler bulabiliyor.

Hangi dijital sisteme ihtiyacınız var?

Dijital dönüşüm sürecinde firmalar, karmaşık dijital sistemler için büyük yatırımlar yapılması gerektiğini düşünerek, süreci geciktirebilmektedir. Ancak bulut tabanlı alternatif dijital çözümler, firmalara hem maliyet avantajı sağlar hem de zaman kazandırır. Firmalar, bütçelerine uygun ve ihtiyaçları olan dijital sistemlere veya dijital araçlara artık daha kolay ulaşabilmektedir. İlk olarak bütüncül bir sistemden önce ihtiyaç duyulan sisteme odaklanarak, dijital dönüşüme başlanabilir. Tamamen dijital dönüşüm isteniyorsa da en uygun sistem önce test edilmelidir.

Esnek sistemler ve rekabet avantajı

Pandemi, firmaları birçok konuda hazırlıksız yakaladı. Afet veya kriz senaryoları bulunmayan firmalar, ilk başta bocaladı. Toparlanmaları birkaç ay sürdü. Birçok firma da mevcut dijital sistemlerinin yetersiz olduğunu anladı. Pandemi sürecinde mevcut sistemlerinden yeterince verim alamayan firmalar, yeni dijital çözümlerin arayışına girdi. Bu süreçte TORK gibi bulut tabanlı esnek yazılımlar öne çıktı. Yazılımı kiralama modeli ile kullanan firmalar hem maliyet avantajı sağladı, hem de kriz senaryolarında rotalarını şaşmadan yol alabildi. Bu da firmalara diğer işletmelere karşı rekabet avantajı sağladı.

TORK ile dijital dönüşüm

Profesyonel bir ekiple firmalara Yalın ERP ve dijital dönüşüm çözümleri sunan TORK, KOBİ’lerin dijital dönüşüme kısa sürede entegre olmasını sağlıyor. Firmaların dijital ihtiyaçlarına odaklanan yeni nesil algoritmalar ve yalın bir arayüz sunan TORK, firmaların dijital dönüşüm yolculuğuna eşlik ediyor.

Sağlıkla kalın!