Banka Entegrasyonuna Nasıl Başvurabilirim?

Mertcan Kurt - İçerik Uzmanı
3 dakika
Banka Entegrasyonuna Nasıl Başvurabilirim?

TORK'da standart olarak sunduğu banka entegrasyonu özelliğini sadece işletme başı ücret ödeyerek kullanmaya başlayabilirsiniz. Herhangi bir kullanıcı limiti yoktur. Başvurularınızı yaptıktan sonra hesap hareketlerinizi eş zamanlı olarak görüntüleyebilir, tahsilat ve ödemelerinizi kolayca eşleştirebilirsiniz. Kullanım dahilinde 5 Banka, 5 Hesap, Sınırsız Hesap Hareketi ve Sınırsız Kullanıcı özellikleri yer almaktadır.

Anlaşma dahilinde başvuru yapabileceğiniz bankalar; Garanti, Yapı Kredi, İş Bankası, Vakıfbank, Ziraat Bankası, Akbank, TEB, Denizbank, QNB Finansbank, ŞekerBank, Halkbank, Alternatif Bank, Albaraka, Kuveyt Türk, Ziraat Katılım, Vakıf Katılım, Türkiye Finans, ING Bank ve Fibabanka

Başvuru detaylarına geçmeden önce dilerseniz banka entegrasyonu özelliğinin ne olduğunu ve işletmenize sağlayacağı faydaları buraya tıklayıp öğrenebilirsiniz.

Banka entegrasyonuna başvurmak için uygulamanız gereken adımlar şöyle;

  • En başta TORK üzerinden yıllık abonelik başlatmalısınız.
  • "Abone" olduktan sonra programa giriş yapınız.
  • Ekranın hemen sağ köşesinde isminizin ve şirket bilgilerinin olduğu alana tıklayın ve "Ayarlar" menüsünü seçin.
  • Sol menüde yer alan "Entegrasyon Ayarları" üzerinden sayfayı aşağı kaydırarak "Paratic Entegrasyonu Açık" kutucuğunu işaretleyiniz. 
  • İşaretleme işleminden sonra açılan ekranda yer alan başvuru formlarını kaşe ve imzalı olarak her birini ilgili bankanın herhangi bir şubesine ulaştırın. (Başvurular bizzat şirket yetkilisi tarafından yapılmalıdır!) Çalıştığınız her bir banka için ayrı formlar doldurmalısınız. Aynı bankada birden fazla hesabınız var ise tek form üzerinden her iki hesap için başvuru yapabilirsiniz.
  • Başvuruların titizlikle yapılması gerekmektedir; çünkü başvuru onay süreci yaklaşık 1 ay sürmektedir. Başvuru formunun yanlış doldurulması halinde süreç baştan başlayabilmektedir.
  • Başvurunuz onaylandıktan sonra "Ayarlar/Entegrasyonlar" ekranından bankanızdan sadece size özel iletilen bilgileri bu alana giriniz.
  • Bu işlemden birkaç gün sonra banka entegrasyonununuz aktif olacaktır. 2-3 gün içerisinde TORK'un ön muhasebe menüsü altında yer alan "Kasa ve Banka Hareketleri" sekmesi altından hesap hareketlerinizi görüntülemeye başlayabilirsiniz.

    Daha fazla bilgi almak için anasayfada yer alan "Canlı Sohbet" uygulaması üzerinden bizimle iletişime geçebilir yada info@kuadron.com adresinden bize yazabilirsiniz.

    Sağlıklı günler dilerim.