2022'nin Mart Ayı İlk Güncellemesi Yayında!

TORK
6 dakika
2022'nin Mart Ayı İlk Güncellemesi Yayında!

1 Ocak'ta yenilenen arayüzümüz ile kullanıcı deneyimini bir üst seviyeye taşıyarak, şirketlerin iş yönetimine katkı sağlamaya devam ediyoruz. İş yazılımı pazarında yer aldığımız günden bu yana, müşteri odaklı ürün geliştirme stratejisi doğrultusunda iş insanlarına kulak veriyor ve ortak akılla büyüme eğilimini sürdürüyoruz.

Şirketlerle yaptığımız onlarca görüşme, aldığımız yüzlerce geribildirimden damıttığımız bilgileri, yeni özellikler olarak sizlere ücretsiz sunmaktan son derece mutluyuz. Bu hafta iki güncelleme ve ufak düzeltmeler ile karşınızdayız. Ek olarak günlük faaliyetlerinizde verimlilik artışı sağlayacağınız anahtar özellikleri de sizler için tek yazıda toparlamaya çalıştık.

Yeni Özellikler

  1. e-Fatura Gönder/Al: TORK’tan satış faturalarını rahatça kesebiliyordunuz. Artık alış faturaları da Finans/Faturalar sekmesi altından rahatça görüntüleyebilirsiniz.

  2. Müşteri Durum Paylaşım Linki: Müşteri detay ekranında yer alan “Durum Linki Paylaşım” özelliğini cari borç/alacak bakiye, cari işlemleri, teklif ve sipariş durumlarını hızlıca görüntülemek ve tek tıkla müştelerinizle paylaşmak üzere kullanabilirsiniz.

Ufak düzeltmeler;

  • Borç ve masraflar ekranına tarih sıralaması geldi.
  • Borç ve masraflar ekranına excel export özelliği geldi.
  • Satış faturasının excelde gider tipleriyle görüntülenmesi sağlandı.
  • Kasa ve banka hareketlerine yansıyan işlemlerin, gerçekleştiği güne göre yansıması sağlandı.

TORK’ta yer alan anahtar özellikler ile sizde günlük faaliyetlerinizde fark yaratın!

  1. Toplu Ürün/Hizmet Satırı Ekleme: Ürün/Hizmet adlarını veya kodlarını ilgi alana kopyalayıp yapıştırarak onlarca kalemi saniyeler içerisinde teklif ekranında görüntüleyebilirsiniz. Dilerseniz bu özelliği içeriye excel alarak da gerçekleştirebilirsiniz.

  2. Ürün/Hizmetlerde Yüzde Bazında Toplu Fiyat Artırma/Azaltma: Teklif esnasında ürün/hizmet fiyatlarını toplu indirip, artırabilirsiniz.

  3. Etiket Kullanımı: Teklif, iş takibi, sipariş, müşteri ve daha bir çok alanda etiketin gücünden faydalanarak dilediğiniz konuları rahatça kategorilere ayırın, hızlıca raporlayın!

  4. Özel Alan Tanımları: Ayarlar altında yer alan özel alan tanımları ile ürün/hizmet, teklif ve çıktı ekranlarına dilediğiniz kutuları ekleyebilirsiniz. Örneğin; bir ürüne marka, model, tür veya birim dışında “Renk” adında sıfırdan bir alan tanımlayabilirsiniz.

  5. Ek Fiyat Alanları: Ayarlar/Parametreler menüsünde yer alan ek fiyat alanı özelliğini, bir defaya mahsus gider kalemleriniz için kullanabilirsiniz. Örneğin; Kargo, Nakliye, Navlun, Vize Masrafı, Hammaliye vb.

  6. Ürün/Hizmete Birden Fazla Satış Fiyatı Girme: Teklif aşamasında yüzlerce farklı ürün/hizmetin birden fazla satış fiyatını aklınızda tutmanız oldukça zor. Özelliği kullanarak teklif aşamasında bile yeni bir satış fiyatı tanımlayabilirsiniz. Yeni fiyatı ihracat, perakende veya toptan ismi ile ekleyerek rahatça kullanabilirsiniz.

  7. Müşteri Bazında Kullanıcı Yetkilendirmesi: Kullanıcıları müşteri bazında yetkilendirmek isterseniz bu özellik tam size göre!

  8. Teklifleri Online Gönderme/Teklif Cevaplarını Sistem Üzerinden Görüntüleme: Hazırladığınız teklifleri tek tıkla müşterilerinize gönderebilir, sistem üzerinden hızlıca onay alabilir veya teklife gelen revize taleplerini Whatsapp veya Outlook ortamına bölünmeden TORK üzerinden dağılmadan kolayca görüntüleyebilirsiniz.

  9. Satış Hedefleri: Personel veya şirket bazında aylık, üç aylık, altı aylık veya yıllık satış hedefleri belirleyerek amaçlarınız doğrultusunda çalışın.

TORK’u ücretsiz denemek için kayıt olmaya gerek yok! Aşağıda yer alan bilgileri kullanarak TORK’un deneme hesabına anında giriş sağlayabilirsiniz.

Link: https://demo.torkapp.com/Identity/Account/Login

Kullanıcı Adı: demo@torkapp.com

Şifre: 123

Sağlıklı günler!